ALLTID GRATIS FRAKT 2-5 VIRKEDAGERS LEVERING 100% ØKOLOGISK BOMULL

ALLTID GRATIS FRAKT 2-5 VIRKEDAGERS LEVERING 100% ØKOLOGISK BOMULL

Bærekraftig livsstil

 

Det er mange bedrifter som prøver å gjøre en innsats for å begrense innvirkningen klesproduksjonen har på klimaet vårt. Det er ikke bare selskapenes ansvar, men også oss som forbrukere. Det er vanskelig å oppfylle de spesifikke kravene til de forskjellige merkene. Hvis bedriften må endre produksjonsmetoder, må vi som forbrukere også endre vår kjøpsatferd med tanke på å hjelpe klimaet.

KJØP NÅ

Det kan du som forbruker ved å kjøpe produkter som har en GOTS-sertifisering
(Global Organic Textile Standard). GOTS er et internasjonalt miljømerke for økologisk tekstilproduksjon, utviklet av ledende internasjonale sertifiseringsorganer. Alt for å sikre at forbrukerne har kvalitetssikring på høyeste nivå av både produksjon og samfunnsansvar. GOTS er det internasjonalt ledende organiske sertifiseringsmerket innen tekstilindustrien. GOTS har definert svært høye miljøkriterier gjennom hele produksjonsprosessen. En rekke kriterier inngår i sertifiseringsprosessen, som blant annet inkluderer at produktet skal inneholde økologiske tekstiler og at arbeidsforholdene ikke er helseskadelige. GOTS krever som standard at nesten 100 % av fibrene i klærne er økologiske.

KJØP NÅ

GOTS stiller krav til kjemikaliene som produsenten bruker under selve produksjonen. Kjemikaliene som brukes må ikke være giftige, kreftfremkallende, hormonforstyrrende eller skadelige for miljøet. Flere spesifikke stoffer er forbudt i produksjonen, som ftalater og nonylfenoletoksylater, samt tungmetaller, flammehemmere og azofargestoffer må heller ikke forekomme under produksjonen.

KJØP NÅ

Tintoks-produkter er alle GOTS-sertifisert – uten unntak. Vi ønsker oppriktig å spre ordet, å aktivt ta en beslutning om å leve og kjøpe bærekraftige produkter som du kan bruke i hverdagen med god samvittighet.

KJØP NÅ

GLIPP ALDRI NOE

BLI MED I NYHETSBREVET

Motta spennende nyheter og tilbud samtidig som du automatisk deltar i trekningen av en pose etter eget valg hver måned.

Hver måned finner vi 5 heldige vinnere!

Kurv

Ingen flere produkter tilgjengelig for kjøp

Kurven din er tom

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods