ALLTID GRATIS FRAKT 2-5 VIRKEDAGERS LEVERING 100% ØKOLOGISK BOMULL

ALLTID GRATIS FRAKT 2-5 VIRKEDAGERS LEVERING 100% ØKOLOGISK BOMULL

Personvernerklæring

Hvem er vi

Vår nettadresse er: https://tintok.dk.

Kommentarer

Når besøkende legger igjen kommentarer på nettstedet, samler vi inn dataene som vises i kommentarskjemaet og også besøkendes IP-adresse og nettleserbrukeragentstreng for å hjelpe med å oppdage spam.

En anonymisert streng opprettet fra e-postadressen din (også kalt en hash) kan gis til Gravatar-tjenesten for å se om du bruker den. Gravatar-tjenestens personvernerklæring er tilgjengelig her: https://automattic.com/privacy/. Etter godkjenning av kommentaren din er profilbildet ditt synlig for offentligheten i forbindelse med kommentaren din.

Medium

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder med innebygde posisjonsdata (EXIF GPS) inkludert. Besøkende på nettstedet kan laste ned og trekke ut alle stedsdata fra bilder på nettstedet.

Informasjonskapsler

Hvis du legger igjen en kommentar på siden vår, kan du velge å lagre navn, e-postadresse og nettside i informasjonskapsler. Disse er for enkelhets skyld, slik at du ikke trenger å fylle inn informasjonen din igjen når du legger igjen en kommentar. Disse informasjonskapslene varer i ett år.

Hvis du besøker vår påloggingsside, setter vi inn en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din godtar informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personlige data og blir forkastet når du lukker nettleseren din.

Når du logger på, lager vi også flere informasjonskapsler for å lagre påloggingsinformasjonen din og skjermvisningsvalgene dine. Innloggingsinformasjonskapsler varer i to dager og informasjonskapsler for skjerminnstillinger varer i ett år. Hvis du velger "Husk meg", vil påloggingen fortsette i to uker. Hvis du logger ut av kontoen din, fjernes informasjonskapsler for pålogging.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, lagres en ekstra informasjonskapsel i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personlige data og indikerer bare post-ID-en til artikkelen du nettopp har redigert. Den utløper etter 1 dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på dette nettstedet kan inneholde innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg nøyaktig som om den besøkende hadde besøkt den andre nettsiden.

Disse nettstedene kan samle inn data om deg, bruke informasjonskapsler, integrere ytterligere tredjepartssporing og overvåke interaksjonen din med det innebygde innholdet, inkludert sporing av interaksjonen din med det innebygde innholdet hvis du har en konto og er logget inn på dette nettstedet.

Hvem vi deler dataene dine med

Hvis du ber om tilbakestilling av passord, vil IP-adressen din bli inkludert i tilbakestillingen av e-posten.

Vi bruker f.eks. Klarna som leverandør av vår kassa. Dette betyr at vi kan overføre dine personopplysninger i form av kontakt- og bestillingsinformasjon til Klarna når kassen er lastet, slik at Klarna kan administrere kjøpet ditt. Dine personopplysninger overføres og behandles i samsvar med Klarnas egen personvernerklæring.

Hvor lenge vi lagrer dataene dine

Hvis du legger igjen en kommentar, beholdes kommentaren og dens metadata på ubestemt tid. Dette er slik at vi kan gjenkjenne og godkjenne oppfølgingskommentarer automatisk i stedet for å holde dem i en modereringskø.

For brukere som registrerer seg på nettstedet vårt (hvis noen), lagrer vi også personopplysningene de oppgir i brukerprofilen deres. Alle brukere kan se, redigere eller slette sin personlige informasjon når som helst (bortsett fra at de ikke kan endre brukernavnet sitt). Nettstedsadministratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Hvilke rettigheter har du over dataene dine

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å motta en eksportert fil med personopplysningene vi har om deg, inkludert dataene du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter personopplysninger vi har om deg. Dette inkluderer ikke data som vi er pålagt å beholde for administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige formål.

Hvor sender vi dataene dine til?

Besøkendes kommentarer kan sjekkes gjennom en automatisk sporingstjeneste.

GLIPP ALDRI NOE

BLI MED I NYHETSBREVET

Motta spennende nyheter og tilbud samtidig som du automatisk deltar i trekningen av en pose etter eget valg hver måned.

Hver måned finner vi 5 heldige vinnere!

Kurv

Ingen flere produkter tilgjengelig for kjøp

Kurven din er tom

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods