ALLTID GRATIS FRAKT 2-5 VIRKEDAGERS LEVERING 100% ØKOLOGISK BOMULL

ALLTID GRATIS FRAKT 2-5 VIRKEDAGERS LEVERING 100% ØKOLOGISK BOMULL

Økologiske poser

Hos Tintok er det viktig for oss at vi ikke belaster miljøet med produktene våre. Derfor finner du kun bærekraftige vesker i vårt sortiment. For oss betyr "bærekraftig" ikke bare at produktet er økologisk , det betyr også at det er produsert av materialer som er fri for kjemikalier og at det er produsert på en måte som verken arbeider eller miljø tar skade.

Derfor legger vi stor vekt på å være sikre på hvilke materialer som brukes til produktene våre. Akkurat som vi gjør et poeng av å samarbeide med produsenter som tar sitt ansvar på alvor og som gir sine ansatte anstendige betingelser. De sørger også for at det er et velfungerende renseanlegg på stedene hvor avløpsvann slippes ut i naturen igjen.

Bærekraftig for deg, for miljøet og for arbeideren

Vi gjør vårt for å lage noen bærekraftige vesker , slik at du kan kjøpe dem med god samvittighet. Og slik at du ikke trenger å gjøre det harde arbeidet med å sjekke ingredienser og arbeidsforhold. Vi har alt under kontroll for deg.

Når du kjøper en bærekraftig veske fra Tintok , kan du være sikker på at den er bærekraftig for deg og for miljøet både der du bor og hvor vesken er laget. Og du kan være sikker på at den er laget uten fare for de ansatte. Det er ingen skadelige kjemikalier eller andre stoffer som arbeiderne har vært i kontakt med mens de har produsert vesken din. Det stilles også krav til for eksempel ventilasjon og riktig belysning på arbeidsplasser.

GOTS-sertifiserte vesker

Alle våre vesker er GOTS-sertifisert . GOTS står for Global Organic Textile Standard, og er din garanti for at vesken din er produsert etter alle kunstens bærekraftige regler . GOTS-sertifiseringen garanterer deg at produktet du kjøper er kjemikaliefritt og 100 % økologisk.

GOTS-sertifiseringen stiller store krav, og gis kun til bedrifter og produkter som sørger for at deres ansatte har ordentlige arbeidsforhold, hvor de ikke er tvunget til å håndtere skadelige stoffer, og hvor de har pauser og en anstendig lønn. Likeledes er det et krav at avløpsvann håndteres forsvarlig slik at det ikke forurenser nærområdet.

GOTS-sertifiseringen er derfor din garanti for høyt miljømessig og sosialt ansvar gjennom hele produksjonsprosessen. Fra å så frø til bomullen, over farging og sying av produktene til de ferdige bærekraftige posene.

Legg igjen en kommentar

GLIPP ALDRI NOE

BLI MED I NYHETSBREVET

Motta spennende nyheter og tilbud samtidig som du automatisk deltar i trekningen av en pose etter eget valg hver måned.

Hver måned finner vi 5 heldige vinnere!

Kurv

Ingen flere produkter tilgjengelig for kjøp

Kurven din er tom

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods