ALLTID GRATIS FRAKT 2-5 VIRKEDAGERS LEVERING 100% ØKOLOGISK BOMULL

ALLTID GRATIS FRAKT 2-5 VIRKEDAGERS LEVERING 100% ØKOLOGISK BOMULL

Stilig og allsidig lerretsveske

Stilig og allsidig lerretsveske


Du vet når du bare trenger den vesken som kan inneholde alt du trenger å ta med deg? Enten er posen for liten eller så er den alt for stor. Hos Tintok har vi vesker som passer perfekt i størrelsen, uansett hva du skal ha med deg. Riktignok - kjæledyrelefanten din får nok ikke plass i en av veskene våre, men har du en liten hund kan du enkelt bære den i våre stilige og slitesterke lerretsvesker.

Spesielt til studie- eller jobbbruk er veskene våre supergode. Det er plass til både bøker og laptop, og på toppen av det kan det også være plass til tannbørste og et ekstra sett med klær dersom du må overnatte rett etter skoletid.

Bruk for eksempel vår Rima lerretsveske som skolesekk eller til å bære bleier og stellematter i. Vår Tira overdimensjonerte trekantveske er perfekt for å legge over styret på vognen. Da kan den henge der og gi deg tilgang til alle sakene dine mens du er på tur med junior.

Våre lerretsvesker er laget av utrolig slitesterk og slitesterk 100% økologisk bomull, og de får den vakreste patinaen når de brukes. Jo flere forskjellige formål du bruker lerretsvesken til, jo vakrere blir den.

Sterk og bærekraftig design


Vi tror på bærekraft i alt fra design til det lille bomullsfrøet til produksjonen av selve posen . Derfor er vi også veldig bevisste på å designe vesker som holder både stilmessig og funksjonelt. Våre vesker er stilige og enkle i design og laget av deilig sterk canvas eller fløyel i vakre klare eller douce farger. På denne måten kan veskene holde seg trendy år etter år, og du har muligheten til å pimpe opp vesken med nåler, søljer eller påstrykningsmerker om du vil ha litt mer teft. Nåler og søljer kan tas av igjen hvis du ønsker å gå tilbake til den vakre vanlige vesken din.

Deilig med god samvittighet


Alle våre vesker er produsert av GOTS-sertifisert bomull. Det betyr at hele prosessen fra frø til pose er underlagt strenge krav til hvilke kjemikalier som kan brukes og hvilke forhold arbeiderne har på fabrikkene. På den måten kan du få en fin lerretsveske og gå med den i trygg tro på at den er og blir bærekraftig. Da føler du deg bare deilig både inne og ute med din nye bærekraftige veske.

Legg igjen en kommentar

GLIPP ALDRI NOE

BLI MED I NYHETSBREVET

Motta spennende nyheter og tilbud samtidig som du automatisk deltar i trekningen av en pose etter eget valg hver måned.

Hver måned finner vi 5 heldige vinnere!

Kurv

Ingen flere produkter tilgjengelig for kjøp

Kurven din er tom

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods