ALLTID GRATIS FRAKT 2-5 VIRKEDAGERS LEVERING 100% ØKOLOGISK BOMULL

ALLTID GRATIS FRAKT 2-5 VIRKEDAGERS LEVERING 100% ØKOLOGISK BOMULL

Deilig, trendy og bærekraftig shopper

Deilig, trendy og bærekraftig shopper


Som du kan høre av navnet, er en shopper faktisk ment fra starten som et handlenettverk i en fin forkledning. Men en shopper bag er bare så mye mer enn det. Shopperen din kan enkelt brukes til å transportere innkjøpene dine på en bærekraftig og trendy måte, men den kan også brukes som hverdagsveske til både jobb og studier. Og den kan brukes når du bare trenger et ekstra sett med klær og en tannbørste for en kveld ute med kjæresten din.

Faktisk er vår bærekraftige shopper også perfekt hvis du skal på stranden. Det er god plass til badetøy og håndklær. Akkurat som det lett kan være plass til treningstøy og sko når du skal på treningssenteret.

Det kan også være at man må ta med alle juniorenes yttertøy og skifteklær hjem fra institusjonen. Og vips, den deilige og robuste Tintok-shopperen er nok en gang perfekt for oppgaven. Den kan virkelig holde til mye, og fordi den er laget av et utrolig slitesterkt og robust materiale er den perfekt til både de lette og de litt vanskeligere oppgavene. Tenk på hvor mye en stabel med bøker og en bærbar datamaskin veier. Dette er ikke noe problem i det hele tatt for en shopper fra Tintok.

Hvis du vet at du må bære noe veldig tungt, kan du vurdere om du bør ha vår Tira oversized triangel lerretsveske , som kan bæres på kryss og tvers. Ellers har vi også vår deilige Rima lerretsveske , som passer best over skulderen.

Handle med god samvittighet


Uansett hvilken shopper du velger, kan du være helt sikker på at du kan kjøpe den og bruke den så mye du vil, med god samvittighet. Alle veskene våre er laget av GOTS-sertifisert tekstil. Det betyr at produksjonen har vært nøye overvåket fra bomullsfrø til ferdig pose.

GOTS-sertifiseringen sikrer at både produksjonen av stoffet og den ferdige shopperen har foregått på en bærekraftig måte for både miljø og ansatte. Det brukes ingen skadelige stoffer eller kjemikalier i verken tekstilproduksjon eller farging, og personene som har vært involvert i prosessene som skal til for å lage en pose har hatt gode forhold hele veien.

De ansatte som jobber med GOTS-sertifiserte produkter får mer betalt, slik at de kan sende barna på skolen, og de har ordnede forhold på arbeidsplassen. Så du kan ha god samvittighet med en Tintok-shopper.

Legg igjen en kommentar

GLIPP ALDRI NOE

BLI MED I NYHETSBREVET

Motta spennende nyheter og tilbud samtidig som du automatisk deltar i trekningen av en pose etter eget valg hver måned.

Hver måned finner vi 5 heldige vinnere!

Kurv

Ingen flere produkter tilgjengelig for kjøp

Kurven din er tom

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods