ALLTID GRATIS FRAKT 2-5 VIRKEDAGERS LEVERING 100% ØKOLOGISK BOMULL

ALLTID GRATIS FRAKT 2-5 VIRKEDAGERS LEVERING 100% ØKOLOGISK BOMULL

Enkel livsstil - en livsstil

Når enkel livsstil er en livsstil


Er du til minimalisme og få eiendeler, eller liker du bare det når tingene dine er enkle, enkle og vakre å se på? Kanskje har det gått opp for deg at du ikke vil være med på overforbruket av ting som vi er midt oppe i, og da vil du investere i det du kjøper, slik at det er god kvalitet som kan vare i mange år.

Uansett årsak, er veskene våre fra Tintok akkurat det du leter etter . De er vakre og enkle i uttrykket, og de er skapt med bærekraft som en grunnbetingelse gjennom hele prosessen fra design til ferdig veske .

Med en av våre vesker får du en veske som kan følge deg resten av livet. Den er designet for å holde seg trendy, og den er laget av et materiale som er slitesterkt og utrolig slitesterkt. Den blir bare vakrere med årene og jo mer du bruker den. På den måten kan du kjøpe en av våre vesker med god samvittighet, vel vitende om at du ikke trenger å kjøpe ny veske ennå.

Lev med tanke på neste generasjoner


Hos Tintok er bærekraft en nøkkelbetingelse i alt vi gjør. Fordi vi vet at barna våre må leve i den verden vi etterlater oss. Derfor er det viktig for oss å finne måter vi kan fortsette å ha gode liv på samtidig som vi hjelper mennesker i andre deler av verden til å gjøre det samme, og samtidig tar vare på miljøet.

Du kan bidra til å sikre alt dette hvis du legger merke til hva du kjøper når du kjøper nytt. Hos Tintok har vi lagt mye arbeid i å finne de riktige leverandørene og produsentene til produktene våre. Så vi kan garantere 100 % for bærekraften til veskene våre.

Handle med god samvittighet


Derfor er alle våre produkter GOTS-sertifisert . Det betyr at både leverandører og produsenter er underlagt noen strenge krav i forhold til miljø og samfunnsansvar. Vi kan derfor være sikre på at våre poser er produsert uten å komme i kontakt med skadelige stoffer og at våre samarbeidspartnere sørger for gode arbeidsforhold for menneskene som lager produktene våre. For eksempel får de nok betalt for å sende barna sine på skolen. Simple living stiller høye krav – og vi møter dem alle.

Legg igjen en kommentar

GLIPP ALDRI NOE

BLI MED I NYHETSBREVET

Motta spennende nyheter og tilbud samtidig som du automatisk deltar i trekningen av en pose etter eget valg hver måned.

Hver måned finner vi 5 heldige vinnere!

Kurv

Ingen flere produkter tilgjengelig for kjøp

Kurven din er tom

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods