ALLTID GRATIS FRAKT 2-5 VIRKEDAGERS LEVERING 100% ØKOLOGISK BOMULL

ALLTID GRATIS FRAKT 2-5 VIRKEDAGERS LEVERING 100% ØKOLOGISK BOMULL

Stilig når du handler

Det er OK å være stilig når du handler


Det blir dyrere og dyrere å kjøpe plastposer når vi er ute og handler. I virkeligheten er det en liten pris å betale for å ta bedre vare på miljøet vårt. Men hvis du også er lei av å betale for plastposene og du heller vil ha et godt og bærekraftig alternativ, trenger du ikke lete lenger. Du har funnet svaret.

Tintoks vakre tøyvesker er perfekte for alle dine kjøp, og de ser supergode og utsjekkede ut på samme tid. Tote bag er en annen måte å si handlenett eller tote bag. Og den kan brukes som sådan uten problemer.

Det smarte med veskene våre er at de også egner seg utrolig godt til mye mer enn shoppingturer. De passer for eksempel perfekt hvis du vil bruke dem som skolesekk eller som vesken du tar med frem og tilbake på jobb. Våre vakre og bærekraftige tøyvesker i lerret har lett plass til både bærbare og skolebøker pluss alt annet du trenger å ha med deg i en dameveske.

Vakker og bærekraftig veske


Ta for eksempel vår klassiske Rima lerretsveske . Designet med holdbarhet og funksjon i tankene, vil den forbli trendy i lang tid fremover. Dens minimalistiske design og vakre farger gjør at den ikke går av moten. Det blir bare vakrere med tiden.

Tira overdimensjonert trekantet lerretsveske kan gjøre det samme som Rima, og mye mer. Tira har en lang, bred stropp, som gjør den supergod å ha på seg crossbody. På denne måten kan du lettere bære en tung bag uten at kroppen blir helt skjev.

Alle våre produkter er økologiske og laget av deilig sterk bomullsduk eller fløyel i vakre, tidløse klare eller douch-farger.

Økologi og gode arbeidsforhold


Bærekraft er viktig for oss. Derfor har vi også brukt mye tid og krefter på å finne de riktige leverandørene og fabrikkene for å lage våre produkter. Vi abonnerer på uttrykket "kvalitet fremfor kvantitet", og det ser du når du besøker butikken vår. Våre produkter er alle GOTS-sertifisert , noe som betyr at du kan være helt sikker på at personene som har laget vesken din hadde gode arbeidsforhold og at bomullen ble produsert på en miljømessig forsvarlig måte. Kun det beste er godt nok for oss og for kundene våre.

Legg igjen en kommentar

GLIPP ALDRI NOE

BLI MED I NYHETSBREVET

Motta spennende nyheter og tilbud samtidig som du automatisk deltar i trekningen av en pose etter eget valg hver måned.

Hver måned finner vi 5 heldige vinnere!

Kurv

Ingen flere produkter tilgjengelig for kjøp

Kurven din er tom

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods