ALLTID GRATIS FRAKT 2-5 VIRKEDAGERS LEVERING 100% ØKOLOGISK BOMULL

ALLTID GRATIS FRAKT 2-5 VIRKEDAGERS LEVERING 100% ØKOLOGISK BOMULL

Unisex crossover-veske

Hos Tintok finner du vesken som kan brukes av både kvinner og menn. For hvorfor er det egentlig bare kvinner som kan bære en bag? Menn må like gjerne ta med seg flere ting enn de får plass i lommen.

Det er derfor heldig at du kan finne den deilige og stilige Tira oversized crossover-vesken her, som passer perfekt til både menn og kvinner.

Vesken som kan alt

Som våre andre vesker kan vår overdimensjonerte trekantveske brukes til alt. Du kan bruke den som handlenett, bleieveske og som en fin veske for å gå ut på byen. Vesken er sydd med fint fôr, lomme og glidelås, slik at du kan holde styr på de mindre tingene dine.

Med våre crossover-vesker kan du både bære veskene over en skulder, hvor den raskt kan tas av igjen. Du kan også bruke dem som en crossover , hvor du tar håndtaket over hodet slik at vesken sitter på tvers av overkroppen. Derav begrepet "cross-over". Når du bærer vesken på tvers av kroppen, blir det litt lettere å bære den uten at kroppen blir helt skjev hvis vesken er litt tung. Og det ser bare super smart ut.

Deilig og bærekraftig

Hos Tintok sørger vi for at veskene våre ikke bare er vakre og av virkelig god kvalitet. Det er også viktig for oss at veskene våre er bærekraftige . Derfor sikrer vi at veskene våre produseres av bærekraftige materialer på bærekraftige måter. Alle posene våre er GOTS- sertifisert, noe som betyr at de er laget av bærekraftige og økologiske materialer og at de er laget av folk som jobber under anstendige forhold.

Vi går inn for lang levetid på produktene våre, så du vil også oppleve at veskene våre er av en virkelig slitesterk og robust kvalitet. På denne måten kan de vare lenge, og de blir bare mer smakfulle etter hvert som de brukes og får en autentisk patina.

Når du kjøper en crossover-veske hos oss får du derfor en veske som både er av skikkelig fin kvalitet og som alltid følger moten. Veskene våre er designet i et klassisk og langvarig design , som gjør at de ikke går av moten med en gang. Du har selvfølgelig alltid muligheten til å pusse opp vesken med batcher eller strykemerker hvis du ønsker å gi den et annet utseende. Bruk vesken for å uttrykke din personlighet.

Legg igjen en kommentar

GLIPP ALDRI NOE

BLI MED I NYHETSBREVET

Motta spennende nyheter og tilbud samtidig som du automatisk deltar i trekningen av en pose etter eget valg hver måned.

Hver måned finner vi 5 heldige vinnere!

Kurv

Ingen flere produkter tilgjengelig for kjøp

Kurven din er tom

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods