ALLTID GRATIS FRAKT 2-5 VIRKEDAGERS LEVERING 100% ØKOLOGISK BOMULL

ALLTID GRATIS FRAKT 2-5 VIRKEDAGERS LEVERING 100% ØKOLOGISK BOMULL

En bærekraftig mammaveske til alt

En bærekraftig mammaveske til alt


Hvis du noen gang har måttet ha med deg bleier, mobiltelefon, tåteflaske og laptop på en gang, vet du også at det krever en veske litt utenom det vanlige. Det er bare ikke alt du kan ha i en bleieveske, og hvem vil bære flere forskjellige vesker for å kunne ha alt. Spesielt hvis du også har med deg et lite barn.

Med en bærekraftig, oversize lerretsveske fra Tintok får du en veske som kan holde hele brygga og som i tillegg er vakker og trendy. I vårt utvalg av bærekraftige vesker finner du deilige stiler som raw-veskene i vakre lyse farger og et utrolig slitesterkt lerretsstoff. Er du mer til sart og fin , finner du det også her. Vi har også oversized vesker i delikate og duse farger.

Hvis du er den som tenker på miljø, bærekraft og økologi når du kjøper klær og utstyr til barnet ditt, så tenker du kanskje også på det når du kjøper ting til deg selv? Det kan bare være vanskelig å ha oversikt over hvordan klærne og tilbehøret våre er laget. Med en veske fra Tintok kan du være helt sikker på at den er både økologisk og bærekraftig. Våre poser er GOTS-sertifisert , noe som betyr at hele prosessen i produksjonen av posene er under full kontroll. Helt fra bomullen blir sådd til du står med den ferdige posen.

Kjøp en ny veske med god samvittighet


En pose fra Tintok er derfor produsert uten bruk av skadelige stoffer, den er laget av økologisk tekstil, og de som har jobbet med produksjonen har greie forhold hele veien. Du kan derfor enkelt bruke en veske fra Tintok som en mammaveske med god samvittighet overfor både deg selv, barnet ditt og de som har laget vesken din. Og selvfølgelig mot miljøet. Posene våre produseres med fullt ansvar, slik at du kan fortsette din bærekraftige livsstil .

Tintoks bærekraftige vesker er slitesterke og robuste, og dette er helt med vilje. For det er vårt mål med posene at de kan brukes i lang tid. Kanskje vesken din også kan gå til den lokale gjenvinningssentralen når du ikke lenger vil ha den. Da er vi sammen om å redusere fellesforbruket vårt. Vi forventer at veskene våre skal ha lang levetid, slik at vi sliter minst mulig på planeten vår og miljøet vårt.

Legg igjen en kommentar

GLIPP ALDRI NOE

BLI MED I NYHETSBREVET

Motta spennende nyheter og tilbud samtidig som du automatisk deltar i trekningen av en pose etter eget valg hver måned.

Hver måned finner vi 5 heldige vinnere!

Kurv

Ingen flere produkter tilgjengelig for kjøp

Kurven din er tom

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods