ALLTID GRATIS FRAKT 2-5 VIRKEDAGERS LEVERING 100% ØKOLOGISK BOMULL

ALLTID GRATIS FRAKT 2-5 VIRKEDAGERS LEVERING 100% ØKOLOGISK BOMULL

Vakre vesker

Vakre og veldesignede bærekraftige vesker


Hvem vil vel ikke ha en deilig, vakker og bærekraftig veske ? Det vil vi i hvert fall gjerne. Derfor har vi anstrengt oss for å designe vakre, stilige og bærekraftige vesker som er utrolig nyttige til nesten alt. Mammabag, sport, handleturen eller byturen. You name it – oversize-veskene våre tåler det .

Langvarig design og langsom mote


Som resten av motebransjen ønsker vi å designe noe som varer. Vi har nettopp gått ett skritt videre og designet veskene våre for å vare lenge – veldig lenge. Faktisk har vi designet veskene våre for å vare så lenge at de kan overføres som arvestykker.

Det er vår holdning at et bærekraftig produkt ikke bare produseres bærekraftig, men at det også må kunne brukes bærekraftig. At det skal vare godt og lenge, slik at vi slipper å kjøpe nytt, nytt, nytt. På denne måten sparer vi jorden for ressursene som går med til å produsere nye ting når vi kaster det gamle.

Det er et uttrykk for det. Det kalles slow fashion. Altså mote som varer lenge og som ikke byttes ut hvert år med siste kolleksjon. Vi er for slow fashion og langvarig design .

Bærekraft for seier


Alle våre vesker er produsert av GOTS-sertifiserte materialer. Det er de, fordi en GOTS-sertifisering forsikrer deg om at både tekstilet og personene som behandlet det har blitt behandlet riktig og aldri har vært i kontakt med skadelige kjemikalier og andre farlige stoffer under produksjonen.

Vi har jobbet hardt for å finne de riktige leverandørene og produsentene for våre produkter. For bare det beste er godt nok for oss og kundene våre. Derfor kan du være helt sikker på at våre bærekraftige vesker består av 100 % økologisk bomull og er produsert under de beste forhold. Fra det lille bomullsfrøet til farging til sying og frakt.

Det er viktig for oss at de som jobber med produktene våre er så komfortable som mulig. Også her viser GOTS-sertifiseringen sin gode side. For å få sertifiseringen er det mange strenge krav som den enkelte fabrikk må forholde seg til. Dette gjelder blant annet lønnen og de generelle forholdene på arbeidsplassen. Lønnen må for eksempel være høy nok til at ansatte har råd til å sende barna på skolen.

Tintoks bærekraftige vesker hjelper deg å ta ansvar .

Legg igjen en kommentar

GLIPP ALDRI NOE

BLI MED I NYHETSBREVET

Motta spennende nyheter og tilbud samtidig som du automatisk deltar i trekningen av en pose etter eget valg hver måned.

Hver måned finner vi 5 heldige vinnere!

Kurv

Ingen flere produkter tilgjengelig for kjøp

Kurven din er tom

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods